Warmoes op een bedje van tagliatelli

ingredienten :

warmoes

1/2 gesnipperde uit

1 flinke teen knoflook, geplet en gesnipperd

olijfolie

kruidenbouillonblokje

sherry

room (kan ook met sojaroom)

pijnboompitten – geroosterd

parmezaan

peper en zout

warmoes wassen en stengels verwijderen

bladeren in reepjes snijden.

een halve gesnipperde ui met een gesnipperde knoflookteen aanstoven in wat olijfolie.

de gesneden warmoesreepjes erbij doen en zachtjes laten aanstoven tot alles gaar is.

een half (of heel – naargelang de hoeveelheid warmoes) kruiden bouillonblokje erbij doen.

dan een scheutje sherry erbij – doorroeren – en een flinke scheut room erbij – weer doorroeren.

kruiden met peper en zout.

Opdienen op een bedje van tagliatelli en serveren met geroosterde pijnboompitten en geraspte parmezaan.

Advertenties